Infinix Smart 8 HD, uygun fiyatı ve özellikleriyle dikkat çekiyor

Çok sayıda tanıtım ve sızıntının ardından Infinix Smart 8 HD akıllı telefon sonunda piyasaya sürüldü. Rekabetçi özelliklerle ve agresif fiyatlandırma stratejisiyle dikkat çeken bu telefon, 6.6 inç IPS LCD HD+ ekranı, 90Hz yenileme hızını desteklemesi, 3GB RAM’e kadar sunması ve yan tarafta yer alan parmak izi sensörü ile öne çıkıyor. Dört farklı renk seçeneği mevcut: Kristal Yeşil, Parlak Altın, Kereste Siyah ve Galaxy Beyaz.

Telefon, 3GB RAM ve 32 GB depolama varyantı için 6.299 Rupi fiyat etiketine sahip. Tanıtım indirimi altında, Axis Bank Kartı üzerinde %10 Anında İndirim ile fiyat 5.699 Rupi olarak belirlendi. Satışlar, 13 Aralık’ta Flipkart üzerinden başlayacak.

Infinix Smart 8 HD, UniSOC T606 SoC işlemci ve Mali G57 GPU ile güçlendirilmiş. 3GB RAM + 32GB Depolama alanıyla sunuluyor. Kullanıcılar, depolamayı MicroSD kart kullanarak 2 TB’a kadar genişletebiliyor. Kutudan Android 13 (GoEdition) tabanlı XOS 13 özel arayüzüyle çıkıyor.

Infinix Smart 8 HD, uygun fiyatı ve özellikleriyle dikkat çekiyor

6.6 inç IPS LCD ekran, 90Hz yenileme hızı, 180 dokunma örnekleme hızı ve maksimum 500 nit parlaklık sunuyor. Kamera bölümünde, kullanıcılar 13MP ana sensör ve bir AI sensöründen oluşan çift arka modülle karşılaşacaklar. Ön tarafta, delikli tasarımda yer alan 8MP selfie kamerası bulunuyor. İlginç bir şekilde, telefon Apple’ın Dynamic Island özelliğinden esinlenen Magic Ring özelliğine sahip.

Infinix Smart 8 HD, 5000 mAh pil kapasitesi ve 10W şarj desteğiyle geliyor. Yan tarafta yer alan parmak izi sensörü, kimlik doğrulama hizmetlerini geliştiriyor. Bağlantı açısından, telefon 4G LTE, Bluetooth 5.0, çift bantlı Wi-Fi ve GPS desteği sunuyor. Diğer özellikler arasında 3GB Sanal RAM, DTS İşleme, Power Marathon Teknolojisi, Fotoğraf Sıkıştırıcı, 360 Derece El Feneri, Göz Koruma, AI Galeri, Mem-Füzyon, Jestler ve DTS Ses bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir