Galatasaray ve Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışında son durum! İşte puan durumu ve kalan maçlar

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı ve bitime 3 hafta kala Galatasaray’ın 6 puan gerisine düştü. Galatasaray 96, Fenerbahçe ise 90 puanla son 3 haftaya girdi.

GALATASARAY’IN KALAN MAÇLARI

Trendyol Süper Lig’de rakibi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde bulunan Galatasaray 36. haftada Fatih Karagümrük ile Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, Fatih Karagümrük maçının ardından RAMS Park’ta Fenerbahçe’yle karşılaşacak. Galatasaray ligin son haftasında Konyaspor’a konuk olacak.

FENERBAHÇE’NİN KALAN MAÇLARI

Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yolunda büyük darbe alan Fenerbahçe, Süper Lig’in 36. haftasında sahasında Kayserispor’u konuk edecek. Sarı-lacivertliler bir sonraki hafta deplasmanda ezeli rakibi Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe ligin son haftasında İstanbulspor’u sahasında ağırlayacak.

PUAN DURUMU

1 – Galatasaray – 96 puan – 64 averaj

2 – Fenerbahçe – 90 puan – 58 averaj

İŞTE TÜM ŞAMPİYONLUK İHTİMALLERİ

Galatasaray: Sarı-kırmızılılar, Fatih Karagümrük, Fenerbahçe ve Konyaspor ile oynayacağı maçlardan en az 4 puan alması halinde Fenerbahçe’nin maçlarına bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek. Galatasaray; Fenerbahçe maçından galip ayrılıp kalan 2 maçından mağlup ayrılması halinde yine şampiyonluğunu ilan edecek. 

Fenerbahçe: Sarı-lacivertlilerin şampiyon olması için Galatasaray’ın Fatih Karagümrük ve Konyaspor maçlarında puan kaybı yaşaması ve Fenerbahçe’nin derbide Galatasaray’ı deplasmanda mağlup etmesi gerekiyor. Fenerbahçe kalan 3 haftada tüm maçlarını kazanması ve Galatasaray’ın 1 mağlubiyet daha alması halinde Fenerbahçe şampiyon olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir